• Jobba med oss

    Vi söker fler av dem det finns få av

Cavendi grundades med en idé om att erbjuda ett nytt, seriöst alternativ på den svenska management consulting-marknaden och strävar efter att bli förstahandsvalet för både våra kunder och på rekryteringsmarknaden.

Vi växer och söker kontinuerligt förstärkning av topptalanger som delar vår ambition och filosofi kring vad som karaktäriserar moderna konsulttjänster. Vi ser att de bästa konsulttjänsterna är anpassade utifrån varje situation och inte härrör från standardiserade lösningar stöpta i samma form. Vi arbetar dedikerat, i nära relation med våra kunder för att önskade resultat verkligen uppnås, förändringar genomförs, lösningar implementeras och målbilder förverkligas. För varje kund, med varje kund.

Som person är du driven och passionerad rådgivaryrket, har goda meriter och kompetens för att ta dig an utmanande uppdrag samt en resultatfokuserad men ödmjuk och omtänksam inställning. Vi ser gärna att du har tidigare konsulterfarenhet.

Cavendis ledstjärna ”att dra försorg om, vara aktsam om någons bästa” gäller givetvis även våra medarbetare. Vi är därför lyhörda för varje enskild medarbetares behov av en trivsam och utvecklande tillvaro, även i det längre perspektivet.

Sammantaget innebär detta att våra krav är höga. I gengäld erbjuder vi dig en rolig och spännande arbetsmiljö som präglas av entreprenörskap, kunskap, omtanke och framåtanda. Vårt mål är att växa och utveckla Cavendis gemensamma kompetensbas och ge våra uppdragsgivare ett ännu starkare erbjudande samt att skapa en stimulerande och utvecklande arbetsmiljö.

Låter det intressant? Tveka då inte att höra av dig till oss med eventuella frågor eller skicka din ansökan direkt via formuläret eller till karriar@cavendi.se

Välkommen till Cavendi!

Kontaka oss/Skicka din ansökan

Bifoga gärna CV och personligt brev.

  • Dra filer hit eller
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.